Politica de confidentialitate

GDPR

 

Organizatorii evenimentelor Transmaraton / TranSnow – Asociația CIA – Coaching in Alergare tratează cu responsabilitate protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal și aplică cu strictețe legislația în vigoare.

Mai jos vă prezentăm politica noastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care vă oferă posibilitatea de a vă informa cu privire la protecția pe care v-o garantăm și scopul colectării datelor cu caracter personal.

Procesăm doar datele cu caracter personal pe care dumneavoastră le-ați stabilit, pentru timpul indicat și în scopurile impuse de dumneavoastră ca operator. Vă asigurăm că datele dumneavoastră sunt în siguranță, rămân proprietatea dumneavoastră și sunt stocate doar pe servere din Romania. Sistemul de back-up este foarte bine implementat și securizat, situat în spațiul European, iar nimeni în afara personalului nostru din departamentul tehnic nu are acces la aceste sisteme.

  1. Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este transmaraton.org, adresa de corespondență fiind contact@transmaraton.org; transmaraton.org este și persoană împuternicită în raport de activitatea de găzduire web.
    2. Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal la următoarea adresă de e-mail: contact@transmaraton.org.
    3. Scopul prelucrării datelor cu caracter personal se rezumă la desfășurarea activității de furnizare a serviciilor solicitate. Vom prelucra datele cu caracter personal într-o manieră conformă cu Regulamentul EU 2016/679; temeiul legal fiind furnizarea serviciilor în cazul procesării solicitarilor (conform Art. 6 alin. (1) lit. (b), din GDPR).
    4. Datele cu caracter personal prelucrate includ numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, CNP, data nașterii și detaliile privind participarea la evenimentele organizate.
    5. Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi prelucrate de alte entități desemnate de transmaraton.org să prelucreze datele în numele și pe seama sa. Cu toate acestea, transmaraton.org rămâne operatorul datelor dumneavoastră. Astfel, este posibil sa transmitem datele către autorități publice, consultanți externi, împuterniciți către care am externalizat furnizarea anumitor servicii din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/ Spațiului Economic European, asigurându-ne însă întotdeauna că instituim garanții adecvate pentru protejarea datelor (spre exemplu, clauze contractuale de confidențialitate și de protecție a datelor).
    6. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate și prelucrate pentru o perioadă necesară pentru a atinge scopul prelucrării.
    7. Pentru îndeplinirea anumitor obligații legale (cum ar fi obligațiile de evidență contabilă și raportare fiscală, arhivare etc.), durata prelucrării variază și ea în funcție de obligația legală incidentă. Informații despre durata prelucrării datelor dumneavoastră pot fi obținute la următoarea adresă de e-mail: contact@transmaraton.org.
    8. Aveți dreptul de a cere operatorului accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a le rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și dreptul ca acestea să nu fie prelucrate sau transferate. De asemenea, aveți dreptul la portabilitatea datelor, în anumite condiții.
    9. Cu excepția cazului în care datele sunt necesare pentru a ne conforma unor obligații legale, transmiterea datelor cu caracter personal este voluntară, dar refuzul de a le furniza (cum ar fi nume, prenume și adresă) vă va împiedica să solicitați servicii.
    10. Aveți dreptul la portabilitatea datelor – în anumite condiții puteți primi datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau se poate solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator.
    11. De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor personale. Acest lucru nu vă va afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal înainte de a vă retrage consimțământul.
    12. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile.

Lista tuturor drepturile dumneavoastră odată cu adoptarea și implementarea GDPR

În calitate de utilizator transmaraton.org, aveți următoarele drepturi:
• Dreptul la informare – puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale;
• Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
• Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
• Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
• Dreptul de opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
• Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
• Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
• Dreptul de retragere a consimțământului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;
• Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.
Vă puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin simpla transmitere a unei solicitări la adresa de e-mail contact@transmaraton.org.

 

Fișierele de tip cookies:

Websiteul www.transmaraton.org folosește fisiere de tip cookie pentru monitorizarea traficului web.

Setările privind acceptarea cookies se pot modifica din setările browserului folosit. Cele mai multe browsere sunt setate sa accepte fisiere de tip cookies.

Folosim pentru analiza și monitorizare servicile Google Analytics, pentru mai multe detalii privind politica lor de cookies:

https://policies.google.com/privacy

Termeni si conditii

 

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor si serviciilor vizualizate pe site-ul www.transmaraton.org  / www.transnow.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Site-ul www.transmaraton.org  / www.transnow.ro este administrat de Asociatia CIA – Coaching In Alergare, cu sediul în Str. Bisericii nr. 77, Comuna Snagov, Sat Ciofliceni, Jud. Ilfov, înregistrată in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor sub nr. 6/02.02.2016, avand cod de inregistrare fiscala (CIF): 35693740 / 23.02.2016 si cont bancar in RON RON RO84BACX0000001221717006, deschis la UniCredit Bank Romania.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.transmaraton.org  / www.transnow.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.transmaraton.org  / www.transnow.ro trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata:

Preturile prezentate nu sunt purtatoare de TVA, datorita faptului ca furnizorul Asociatia CIA – Coaching In Alergare nu este platitor de TVA.

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare (daca este cazul).

Plata prin Ordin de plata sau prin depunere in numerar, in contul furnizorului, se face in baza facturii emise de furnizor, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea produselor / serviciilor se face dupa confirmarea platii facturii emise, in contul de mai jos.

Asociatia CIA – Coaching In Alergare

Sediul: Str. Bisericii nr. 77, Comuna Snagov, Sat Ciofliceni, Jud. Ilfov

Nr. Registrul Asociatiilor si Fundatiilor: 6/02.02.2016

CIF: 35693740

Cont in RON RO84BACX0000001221717006, deschis la UniCredit Bank.

Plata produselor / serviciilor se poate face cu credit / debit card la plasarea comenzii online sau prin transsfer bancar.

Informatii privitoare la livrare:

Pentru produse, termenul de livrare este de maxim 10 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Livrarea se face de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la expedierea comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 10 zile lucratoare.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de catre noi.

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.transmaraton.org  / www.transnow.ro, incluzand texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Asociatia CIA – Coaching In Alergare sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.transmaraton.org  / www.transnow.ro sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@transmaraton.org.

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv – conform Legii – catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostri au urmatoarele drepturi:

1)  Dreptul la informare (art.12)

2)  Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3)  Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

  1. a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
  2. b) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor personale, la cererea utilizatorului;
  3. c) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
  4. d) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si c).

4)  Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5)  Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost incalcate.

6)  Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Responsabilitati privind produsele

Asociatia CIA – Coaching In Alergare nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “ Schimb/Returnare produs “

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Art. 1. – Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:

  1. a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
  2. b) telecopiator (fax)
  3. c) adresa de posta electronica (e-mail)

Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta

  1. a) imprimat neadresat;
  2. b) imprimat adresat;
  3. c) scrisoare tipizata;
  4. d) publicitate tiparita cu bon de comanda;
  5. e) catalog;
  6. f) telefon cu interventie umana;
  7. g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
  8. h) radio;
  9. i) videofon (telefon cu imagine);
  10. j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
  11. k) posta electronica (e-mail);
  12. l) telecopiator (fax);
  13. m) televiziune (teleshopping).

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Asociatia CIA – Coaching In Alergare. In cazul unor eventuale conflicte intre Asociatia CIA – Coaching In Alergare si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.transmaraton.org  / www.transnow.ro.