Manager de proiect

Marina Culcea
0768514481
marina.culcea@padureacopiilor.ro

Str. Sarmizegetusa nr. 4, et. 1, interfon 002, cod poștal 030192, sector 3, București, România

Raspandeste vestea!

Da share prietenilor tai.

Pădurea Copiilor – Aleargă pentru viitor sustenabil!

58.38 %
Stransi: 5838 RON
Tinta: 10000 RON

Imaginează-ți că ai avea, deodată, puterea să călătorești în timp și să vezi o lume a viitorului în care pădurile sunt iubite, fiind adevărate oaze de liniște și armonie. În această lume de basm, ai putea asculta ciripitul păsărilor și, din când în când, ai vedea un animal ce bucuros te-a primit în căminul său. Ar fi minunat, nu? Ei bine, te poți lăsa transportat în această poveste, în timp ce alergi pe un traseu de neuitat!

Te așteptăm în echipa Pădurea Copiilor la TranSnow, să alergăm pentru un viitor sustenabil, în care pădurea face parte din viețile fiecăruia. Suntem în căutarea a 30 de super-eroi ai pădurii, iar împreună cu susținătorii acestora să ducem misiunea mai departe! Fiecare donație înseamnă un copac plantat și îngrijit până ajunge la maturitate!

Asociația Pădurea Copiilor este prezentă în 23 comunități din sudul tării și a reușit să readucă la viață prin împădurire peste 111 hectare de teren neproductiv. Peste 30 dintre acestea se află deja la stadiul de masiv forestier. Misiunea noastră a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme pentru zona București-Ilfov.

Dacă vrei să fii parte din schimbare și să contribui la dezvoltarea unui viitor împădurit, dedică-ți alergarea de pe Transfăgărășan pentru Pădurea Copiilor!

Participanți