Manager de proiect

Cătălina Nicola
0748 128 330
catalina.nicola@autonom.com

Str. Fermelor, Nr. 4, Piatra Neamt, Jud. Neamt

Raspandeste vestea!

Da share prietenilor tai.

Fundația Autonom – Proiecte educaționale cu impact direct asupra copiilor și sistemului educațional

0 %
Stransi: 0 RON
Tinta: 10000 RON

Fundația Autonom – Proiecte educaționale cu impact direct asupra copiilor și sistemului educațional.
De 10 ani, în spatele îndemnului „Evoluăm prin educație”, se află peste 750 de proiecte educaționale, prin care am contribuit la transformarea copiilor în adulți cu valori și caractere puternice, care să își pună amprenta mai departe în comunitățile din care fac parte. Considerăm că educaţia este unul dintre factorii cheie pentru dezvoltarea oricărei societăţi, este cea care ne ajută să evoluăm și să ne construim o viaţă mai bună.
Știm că acest cuvânt se referă la un fenomen foarte amplu, implică mai multe direcţii de dezvoltare și necesită eforturi pe termen lung. Poate, tocmai și de aceea, proiectele noastre se bucură de o diversitate, care le conferă o frumuseţe aparte și în fiecare an, împreună cu voluntarii și partenerii noștri, identificăm noi inițiative. Ajutându-i copii să crească, creștem și noi, iar împreună ne bucurăm de schimbările pe care reușim să le producem în jurul nostru.
Mai multe amănunte despre diversitatea proiectelor în care ne-am implicat puteți găsi pe https://fundatia.autonom.ro/proiecte/.

Intră în echipa Fundației Autonom la TranSnow 2023 și dedică-ți alergarea proiectelor educaționale!